Hajdú-Bihar megye legmegbízhatóbb villanyszerelője

Villanyszerelés

Áram védőkapcsoló

2020. március 15. - FixVillany

Az elektromos készülékek, berendezések használatánál a meghibásodott készülékek gyakran okoznak áramütéses balesetet. A leggyakoribb hibaokok a hiányos vagy sérült szigetelésű készülékek védővezetőjének megszakadása, a hibás csatlakozás és a feszültség alatti részek véletlen megérintése.

fixvillany-szereles-hajduszoboszlo.jpg

A balesetek megelőzésére hatásos megoldás az áram-védőkapcsoló beépítése (FI relé). Ez a berendezés alkalmas testzárlati áramok elleni védelemre. Típustól függően már 30 mA testzárlati áramnál működésbe lépnek, és lekapcsolják a védett hálózatot vagy berendezést. Kifejlesztettek ennél nagyobb érzékenységű kapcsolókat is, amelyek már 10 mA-nél működésbe lépnek, és alkalmasak a fokozott élet és tűz elleni védelemre. 

Áram-védőkapcsoló beépítését mindig bízza szakemberre, hívjon villanyszerelőt: FixVillany.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyszerelo-hajduszoboszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1215524326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása